Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Infodag Werken op hoogte
De infodagen over werken op hoogte in het nieuwe Expertisecenter van Safe Site - powered by Mennens - hebben als doel om je van de nodige kennis te voorzien met betrekking tot bewustwording, risico's inventariseren en het creëren van een veilige werkplek door gebruik van de juiste combinatie collectieve en persoonlijke valbeveiliging.

In dit nieuwe Expertisecenter, dat met zijn 900 m2 een van de grootste centra op gebied van valbeveiliging in Europa is, worden diverse trainingen werken op hoogte en in diepte gegeven gericht op veilig werken op hoogte en diepte. Ook Safe Site in de showroom zien welke mogelijkheden er zijn om werkplekken op hoogte (en diepte) veilig te maken.

Op het volledig veilig ingerichte oefendak kunt u vrijwel alle gebruikelijke collectieve en persoonlijke veiligheidsvoorzieningen bekijken. Ook binnenin het Expertisecenter worden diverse voorzieningen gemonteerd gericht op werken op hoogte en diepte. De geboden faciliteiten voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent valbeveiliging.
Locatie Vlaardingen
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.